Maria zou graag met een man in quarantaine gaan die haar af en toe ‘happy time’ kan geven, maar vindt ‘m niet…

We zagen op een andere website verschijnen dat Maria Liman een nogal opvallende oproep deed: ze zocht een man om samen de lockdown mee te beleven, om samen met haar geregeld aan bedgymnastiek te doen.

Dat vonden we best een leuk nieuwtje, maar bij nader inzicht bleek… dat Maria Liman die oproep net voor de vorige lockdown deed… Soit, we besloten de jongedame even te contacteren, om te vragen of ze nog steeds op zoek is.

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

Maria Liman werd op 25 januari 1994 geboren in Rusland. Op haar eenentwintigste was ze de Oekraïense Playmate van het Jaar. Ze schitterde ook al verschillende keren op de cover van Maxim.

Tegenwoordig woont ze in Londen. In Brexitland verdient ze haar fish & chips als model en influencer. Af en toe verschijnt ze er ook op tv.

“Haha, het klopt dat ik in maart een oproep deed dat ik een knappe kerel zocht, om samen de lockdown door te brengen”, zo vertelt ze ons. Het was enerzijds als grap bedoeld, maar anderzijds ook wel een beetje serieus. Ik bedoel: mocht er toen écht een attente, lieve, knappe man gereageerd hebben, die had gerust écht de lockdown met mij in Londen mogen doorbrengen.”

“Maar het probleem is: mannen hebben altijd een grote mond. Maar van zodra ze voor een vrouw komen te staan die er aantrekkelijker uitziet dan gemiddeld, dan klappen ze helemaal dicht. Dan staan ze daar met hun mond vol tanden. Ze willen zich wel bevredigen op mijn foto’s, maar ze willen me daarbij niet recht in de ogen kijken.”

Of ze nog steeds iemand zoekt om mee in quarantaine te gaan? “Ik zit momenteel in Rusland, niet in Engeland. Hier is geen lockdown, maar het aantal besmetten en doden loopt ook hier opnieuw erg op. Het is toch erg hoe dit virus ons in de ban blijft houden, ik ben doodsbang om ziek te worden. Ik blijf dus vrijwillig in quarantaine. Soort van.”

Of ze nog steeds op zoek is naar gezelschap om meen in quarantaine te gaan? “Zoals ik al zei: ik wil wel met een leuke man in quarantaine maar ze zijn allemaal bang van mij!”

[/wcm_restrict]

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.