In Blankenberge wordt gevochten, in Knokke gevogeld (video)

In Blankenberge was er vandaag een gigantische knokpartij op het strand, in Knokke deed dan weer een jongedame aan paalzitten.

Jongens toch, ‘t was nogal plezant vandaag in Blankenberge. Een veertigtal ‘jongeren’ zaten er op hun tamme krent op een golfbreker. Dat is verboden, en strandredders vroegen hen bijgevolg die golfbreker weer te verlaten. De ‘jongeren’ verstonden echter geen Blankenbergs, en toen werd de politie erbij gehaald. In de plaats van te doen wat hen gevraagd werd, besloten de belhamels parasols, strandstoelen en zelfs windzeilen richting arm der wet te kieperen. Het werd uiteindelijk een knokpartij van jewelste tussen ‘jongeren’ en de politie.

Een kilometer of twaalf verderop, op het strand van Knokke om precies te zijn, ging het er heel wat vredelievender aan toe. Een koppel had daar het strand voor zich alleen – ah ja, iedereen was toch aan ‘t knokken in Blankenberge – en ze besloten ‘een potje strandwippen’ van hun bucketlist te schrappen.

KNOKKE VS. BLANKENBERGE ?In blankenberge zijn ze aan het vechten en in Knokke liggen ze te vogelen… #socialdistancingopentopDAGJE ZEE IS GESLAAGD ?

Geplaatst door Ken Stevens op Zaterdag 8 augustus 2020

 

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More