Je bent single en je bent het beu om de nacht door te brengen met Mieke Vuist en Jos Pol?

Laten we hopen dan dat de lockdownmaatregelen tegen augustus volledig verdwenen zijn. Ook in de datingwereld is er immers een ideaal ‘jachtseizoen’.

Volgens datingsite Zoosk en haar veertig miljoen leden is dat op het einde van de zomer. Meer bepaald augustus dus. Blijkt dat vrouwen in de achtste maand van het jaar tien procent meer antwoorden op vragende partijen dan in een andere maand.

Bovendien hebben dames in augustus veel meer de neiging om een datingaccount aan te maken. Nieuwe vrouwelijke online daters werden nog niet bedolven onder oneerbare voorstellen en ranzige fluitfoto’s. Ze hebben dus meestal nog geen afkeer van het mannelijke geslacht – yay!

Een bijkomend voordeel is dat heren in de zomermaanden over het algemeen beter presteren in bed. Heeft te maken met lange, zonnige dagen. En dus hangt er meer bronstigheid in de lucht.

De enige andere productieve maand van het jaar is oktober. Buiten is het grijs en grauw, extra dekentjes worden weer bovengehaald en koppels trekken zich terug in hun nestje. Singles staan dus alleen in de kou en zoeken koste wat kost nog snel een compagnon om de winter te doorstaan. 

Zet die reminder dus alvast in je agenda!

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."