In deze toprestaurants kan je betaalbaar uit eten in West-Vlaanderen

Want lekker eten hoeft helemaal niet duur te zijn!

Lekker eten hoeft helemaal niet duur te zijn. Gastronomie en schappelijke prijzen gaan hand in hand, dat merken we ook aan de stijgende aantal betaalbare toprestaurants. Wil je graag eens verwend worden met betaalbare gerechten in een gastronomisch jasje? Dit zijn jouw adresjes in West-Vlaanderen! 

1. La Muse
In dit knap ingerichte toprestaurant word je warm ontvangen door ondernemerskoppel Kimberly Sabbe en Nikolaï Bruynsteen en hun team. ‘s Winters geniet je in het gezellige salon van een aperitief en in de zomer kun je zowel aperitieven als tafelen op het zalige zonneterras. Zit je toch binnen, dan heb je tijdens de lunch of het diner dankzij een lang glazen venster subtiel inkijk over de volledige lengte van de keuken. Chef Nikolaï Bruynsteen schotelt je met veel enthousiasme zijn pure en eerlijke keuken voor. Hij houdt van pure smaken en verse producten en laat zich leiden door het seizoensaanbod. Voor een 4-gangenmenu betaal je hier 52 euro, voor aangepaste wijnen 28 euro.

LA MUSE
Oostendestraat 13
8620 Nieuwpoort
Tel. 058 59 49 39
www.la-muse.be

BEKIJK DE VOLLEDIGE LIJST HIER 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More