Nu duizenden vakantiegangers terug huiswaarts keren, is het gewoon een kwestie van tijd vooraleer de volgende coronavirusgevallen zich laten opmerken in ons Belgenlandje.

Misschien is dan aan jou de beurt om even te ontsnappen aan deze ellende? Je voeten in het parelwitte zandstrand steken, voor een frisse duik in de kristalheldere lagune gaan of een slokje van je glas champagne nemen, terwijl je naar de duizelingwekkende sterrenhemel boven jouw hoofd staart? Het kan zomaar, mits je over voldoende budget beschikt om een reisje naar Bora Bora te boeken.

Daar bevinden zich namelijk de Otemanu Overwater Bungalow Suites, beheerd door Four Seasons Bungalows. Prachtig overloopzwembad, een fitnesscentrum, een holistische spa en twee tennisterreinen staan ter jouw beschikking. Overnachten doe je in één van de 97 bungalows op palen. Hun verfijnd interieur biedt hedendaagse charme en de inrichting werd door Polynesië geïnspireerd. 

Elke bungalow beschikt over een kingsize bed, aparte douche, buitenterras en een ponton lopende naar de lagune. Dit luxueus resort ligt op een eilandje dat het blauwe water van de Stille Oceaan van het kristalheldere water van een rustige lagune scheidt en met de berg Otemanu op de achtergrond.

Alles is hier adembenemend: het strand, de lagune, het rif, de oceaan, het uitzicht over Bora Bora en zijn bergtoppen. Helaas moeten wij weer de kl**tzakken zijn die je dagdroom doorprikt, want per nacht betaal je zo’n 1500 euro. Geen wonder dat het een zeer populaire vakantiebestemming is onder de Hollywoodsterren.

Maar aan de andere kant: de enige Corona die je gaat tegenkomen, is het frisse populaire biertje in je hand.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."