Met al dat pandemie-gedoe, vergeten we één belangrijk ding.

De paashaas en zijn klokken staan voor de deur. Met of zonder mondmasker, dat moeten we afwachten. Maar daar we toch de komende weken genoodzaakt zijn om binnenhuis te vertoeven, is het volgende paasei misschien geen slecht idee om aan je partner te geven.

We herhalen voor de zekerheid; aan je partner en best niet aan de kids tenzij je wilt dat ze aan jou gaan vragen: “Papa, wat is eenDeluxe Rechargeable Bullet Vibrator, Rosy Gold Rechargeable Nouveau Mini Massager, Man Wand Starter Rechargeable Sex Vibrator, Satisfyer Partner Plus Rechargeable Couples Vibrator en the Oron Rechargeable Clitoral Stimulator?”. 

Want dat zijn namelijk de pikante speeltjes voor volwassenen die je kan terugvinden in de Easter Egg Surprise van Ricky.com. Net zoals de bekende Kindersurprise is een groot hol chocolade-ei met een aangename verrassing erin. Maar wel eentje van de trillende soort.

Het paasei bestaat uit 275 gram Zwitserse chocolade van de beste kwaliteit, dus eerst lekker smullen vooraleer je aan de slag gaat met die lullen.

De adult-verrassingseitjes kosten ongeveer 51 euro per stuk, afhankelijk van het soort ‘speelgoed’ dat je erin wilt.

De online beschrijving liegt er niet om : “Easter is, ahem, coming, and what better way to celebrate the res-erection with a real-life second coming and a raunchy Easter rabbit“.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."