U wil een gevechtsport doen maar u vindt judo maar voor watjes? Dan is dit misschien iets voor u. Ninja’s zijn namelijk de dodelijkste krijgers uit de geschiedenis. 

U zult er wel voor naar Japan moeten. In Kansai, ergens in het zuiden van het land van de Rijzende Zon, ligt namelijk de Ninja Academy. Enkele zaken die u er kunt leren: spionage, infiltratie, sabotage, sluipmoord en misleiding. U leert ook omgaan met wapens als boksbeugels (shuko), werpsterren (shuriken) en tal van kleine messen en dolken.

Om binnen te dringen in gebouwen, leert u dan weer gebruik te maken van klimhaken en touwen. Blaaspijpen en opblaasbare huiden behoren eveneens tot het leerplan. Daarmee kunt u uzelf immers gedurende een lange tijd onder het wateroppervlak verbergen. 

Tot slot leert u er – zoals het een echte Ninja betaamt –  vechten met de blote hand. Met druktechnieken kunt u dan iemand tijdelijk of voor eeuwig het zwijgen opleggen. 

Per dag betaalt u 26 euro en u bepaalt zelf de duur van uw opleiding. Zijn geld waard als u ten allen tijde onzichtbaar wilt blijven wanneer de schoonmoeder op bezoek komt. 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."