Wie in de naam van nuchtere redelijkheid is Belle Delphine?

Zij doet geen belletje rinkelen onder de brave werkende huisvaders, maar wel een heel klokkenspel bij de smartphone verslaafde jeugd.

Deze 19-jarige Britse, geboren in Zuid-Afrika, is een zeer bekende cosplayer, Instagram model en internet persoonlijkheid. Ze valt vooral op met haar gedetailleerde cosplay en make-up, en met regelmatige berichten van een provocerende en NSFW-aard. Met inbegrip van ahegao gezichten. Dat is geen typefout van onze redactie omwille van de warmte. Ahegao is een Japanse term die een gezichtsuitdrukking van fictieve personages beschrijft tijdens seks en vaak wordt gebruikt in p0rnografische videogames, manga en anime. Hetzelfde gezicht dat de gemiddelde Belg trekt wanneer hij ontdekt hoeveel zijn pensioen later zal zijn.

Met 3,6 miljoen volgers op Instagram weet deze tiener dus hoe ze haar talentloze bekendheid kan uitbuiten. Zo beloofde ze om meteen een P0rnhub-kanaal te openen, zodra een Instagram-foto van haar een miljoen likes zou krijgen. Het resultaat kan je al raden zeker? De bewuste foto kreeg maar liefst twee miljoen likes op vijf dagen tijd. 

En Belle Delphine hield haar woord. Ze opende het kanaal, maar ze liet meteen ook zien dat ze een meesteres is in grappige woordspelingen. 

Je zou voor minder een ahegao gezicht trekken.

https://www.instagram.com/p/ByyMYe9ppuW/

1

Image 1 of 6

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."