Wie kent er de film Undercover Blues uit 1993 met de toen 39-jarige Dennis Quaid in de hoofdrol?

Weinig mensen waarschijnlijk, op de occasionele filmfreak na. Maar of de blonde Laura Savoie uit Missouri de film kent, dat betwijfelen we ten zeerste, want 1993 was namelijk haar geboortejaar. Iets te jong dus om het hele oeuvre van Quaid uit het hoofd te kennen.

Maar hey, 26 jaar later mag ze zichzelf opeens zijn echtgenote in spe noemen. Tja, duifjes: zeg maar eerder een oude kerkuil en een jong boomkruipertje, want het leeftijdsverschil tussen beide is maar liefst bijna 40 jaar.

Terwijl Quaid in Hawaï was om zijn nieuwste film te promoten – Midway – zou hij voor Savoie op één knie gegaan zijn. Het kan ook uiteraard de artrose geweest zijn, maar aan Extra Magazine geeft den Dennis toch enige verduidelijking:

“Het gebeurde in het noorden van Oahu, in Turtle Bay. Het was enigszins spontaan. Het was een grote verrassing. Ik had de ring in mijn zak. Anderhalve maand lang werkte ik aan een plan… Ik wilde het in privé doen. Ze nam eigenlijk een foto van ons. Ik haalde de ring tevoorschijn en vroeg: ‘Wil je met mij trouwen?’ En toen viel ze neer. Ze is knap, een knappe vrouw. En ongelofelijk. Blijer kan ik niet zijn.”

Hopelijk is vier zijn geluksgetal, want zijn drie vorige huwelijken liepen allemaal op de klippen, waaronder eentje met actrice Meg Ryan.

De reacties op de social media lieten alvast niet snel op zich wachten, maar zijn eerder spottend dan lovend.

Ach ja, trek het je niet aan Dennis, zolang de voorraad Viagra strekt… profiteren maar!

https://twitter.com/courtdanee2/status/1186333506936496128

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."