‘Into the blue’: de verleiding van de twijfel

Goud, drugs en bikini’s.

 Jessica Alba en de Bahama’s als locatie, adembenemende onderwaterscènes, weinig textiel, een scenario met spanning en je hebt een cocktail voor een laatavond-film die het waard is om op te nemen.

 Het verhaal:

 Diepzeeduiker Jared woont samen met zijn vriendin Sam in een armoedige trailer op een tropisch strand op Jamaica. Samen met hun vrienden Bryce en Amanda gaan ze op zoek naar een legendarisch scheepswrak op de bodem van de zee, waarin een enorme lading aan goud verborgen zou liggen. Ze ontdekken echter niet alleen het schip, maar ook een gezonken vliegtuig vol cocaïne. In eerste instantie nemen de vrienden zich voor zich uitsluitend te bekommeren om het uitgraven en onderzoeken van het oude scheepswrak. Gaandeweg ontstaat er echter twijfel: de verlokkingen van het grote geld dat het stel met de drugs zou kunnen verdienen worden steeds groter. En zo belandt het viertal in een avontuur in een voor hen onbekende wereld vol geld, drugs, macht en spanning.

ZES / 23 juli, om 00:50 – 02:35 : ‘Into the blue’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More