Nog een kleine maand en dan is het zover. Miljoenen Marvel-fans zien eindelijk de ontknoping van de Infinity War-saga.

Zullen de resterende Avengers er in slagen om de fatale vingerknip van Thanos ongedaan te maken, of gaan ze nog meer dramatische verliezen lijden? Eén ding is al zeker: de laatste trailers willen ons op het verkeerde been zetten. Want de regisseurs Anthony en Joe Russo hebben al bevestigd dat sommige fragmenten in de trailer bedoeld zijn om het publiek te misleiden en helemaal niet te zien zullen zijn in Avengers: Endgame.

“Ik weet nog hoe ik als kind enorm verrast was toen ik The Empire Strikes Back zag. Dit kwam omdat ik totaal niet wist over wat het zou gaan en niemand die iets verklapt had over het plot. Diezelfde ervaring willen we geven aan onze kijkers.”, aldus Joe Russo.

Ondertussen bestaan er online ziljoenen theorieën over hoe Thanos verslagen zal worden. Verschillende creatieve fans deden zelfs de moeite om het visueel te laten uitbeelden.  Ook de jongens van het YouTube-kanaal Hello There. Volgens hen zal niemand minder dan de microscopische Ant-Man zorgen voor de genadeslag.

Zo te zien zal de paarse Titaan het gelag moeten betalen… kont-ant welteverstaan.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."