Is dit de lelijkste auto aller tijden?

Deze vreemde eend in de bijt gaat met de officieuze titel naar huis

Het kan niet gemakkelijk zijn: in een wereld vol blinkende bolides spring je eruit omwille van je looks, maar daarmee in dan ook alles gezegd. Volgens de lezers van het Nederlandse Algemene Dagblad (AD) is de Fiat Multipla het gedrocht der  gedrochten, en daar valt weinig op af te dingen. Uit meer dan 17 000 stemmen kreeg de Fiat er maar liefst 75 procent toegewezen.

We hebben al veel misbaksels zijn passeren, maar er kan er maar een met de officieuze titel naar huis gaan. En ook al heeft het volk niet altijd gelijk, de iconische Fiat Multipla laat zelfs een vogelverschrikker bleek uitslaan. Italië mag dan wel het land zijn waar lekker eten, dure kledij en blitse wagens hun oorsprong vinden, de Multipla zal er dan ook alles aan doen om dat feestje te vergallen. 

De indeling mag dan wel handig zijn, de geschiedenisboeken zal Fiat hier helaas niet mee halen. De vormgeving van deze vierwieler is als cara pils in een wereld vol speciaalbier: een bittere pil om te slikken en enkel memorabel omdat het zo lachwekkend slecht is. Maar oordeel vooral zelf.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More