Onze Belgische Hollywood-trots heeft smaak.

Als we de rekels van Daily Mail mogen geloven, heeft onze Antwerpse held Matthias Schoenaerts (41) een nieuw lief. En wat we eigenlijk al wel wisten: onze acteur heeft een goede smaak. Niemand minder dan  de knappe Pia Miller (35),  actrice uit ‘Home and Away’ zou de uitverkorene zijn . De twee zouden samen zelfs al op een romantische vakantie naar Griekenland zijn vertrokken.

Pia Miller, een Australische met Chileense roots, raakte bekend toen ze deelnam aan het programma ‘Search for a Supermodel’ in 2001. Sinds een vijftal jaar is ze een vast gezicht in ‘Home and Away’. Dat ze niet alleen als model maar nu ook als actrice hoge ogen gooit, kunnen we alleen maar beamen nadat ze  werd genomineerd voor een Logie Award voor ‘beste nieuwe talent’.

Het nieuws van onze Matthi en Pia komt wel als een complete verrassing. Zo was de knappe hinde enkele maanden geleden nog verloofd met filmproducent Tyson Mullane. Maar ja, als je een echte Hollywoodster aan den haak kan slaan, mag je niet twijfelen. En wij, in Matthias zijn plaats, zouden hierover ook geen seconde nadenken! We wensen de tortelduifjes veel geluk! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram