Het verhaal rond de al dan niet ontvoerde Chloe Ayling begint gekker en gekker te worden.

Afgelopen zomer kreeg de Britse blondine een verzoekje in haar mailbox. Of ze even naar Milaan wilde vliegen voor een fotoshoot. Toen ze enkele dagen later op het adres toekwam, was daar helemaal geen Italiaanse fotograaf. Wel een Roemeense ontvoerder.

Ayling verklaarde vorig jaar dat die Roemeen haar wilde verkopen als slaaf, maar dat ze wist te onstnappen. Omdat haar verhaal meer gaten vertoonde dan een kilo Emmental, was er bijna geen hond die haar geloofde.

Desondanks werd er in Roemenië een verdachte opgepakt en in de prigione gestoken. Later werden beveiligingsbeelden van Milaan bekeken. Daarop was duidelijk te zien dat Ayling, een dag voor haar vermeende ontsnapping, hand in hand door de stad liep met haar ‘ontvoerder’.

Nog een extra reden om het verhaal van Ayling niet als zoete koek te slikken dus. Maar toch liet het gerecht de verdachte niet gaan. Volgens de speurders was er namelijk ook een kans dat het Britse model gedrogeerd werd en dus daarom zo mak als een lammetje meeliep met haar ontvoerder.

Wel, die Roemeen gaf nu toe dat hij losgeld voor haar wilde vragen. Geen keiharde euro’s, maar wel 50.000 Bitcoins. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Om het u mogelijk te maken een oordeel te vellen of Ayling wel 50.000 Bitcoins waard is, hebben we nog wat foto’s van haar bijgevoegd.

1

Image 1 of 12

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.