Het is ondertussen al vijf jaar geleden dat we vaarwel zeiden tegen ’s werelds bekendste crystal meth-drugsbaronnen Walter White en Jesse Pinkman.

Perfectie bestaat bijna niet, maar als er een serie is die daar dichtbij in de buurt komt dan is het wel Breaking Bad. De serie die een verstrooide leerkracht chemie omtoverde in een van de bekendste personages ooit op tv. De eerste seizoenen waren niet zo populair, het laatste seizoen was een wereldfenomeen. Een huzarenstukje dat de spin-off Better Call Saul met Walter White’s vuilgebekte advocaat Saul Goodman nooit kon evenaren.

Nu doen er geruchten de ronde dat er een andere spin-off serie komt van niemand anders dan Jesse Pinkman. Acteur Aaron Paul heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een terugkeer van Jesse wel ziet zitten. Net zoals de meeste personages uit Breaking Bad begonnen vele fans te flippen, toen Paul recent een foto op zijn Instagram met het AMC Network-logo postte. Het bijschrift onder het bericht luidt: “Good morning old friend.” 

Gewoon plagerij of is er iets groots in de maak? Of om Pinkman zelf te citeren: “Yeah, bitch!”

https://www.instagram.com/p/BhZXQEfBuP-/?taken-by=glassofwhiskey

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."