Pechvogel, slordigheid of stress?

Honderd miljoen hebben ze er in Madrid voor betaald, maar tot nu toe is Hazard zijn geld nog niet echt waard geweest. De Belgische wonderboy is alweer geblesseerd en mist naar alle waarschijnlijkheid de Clásico in het weekend van 24 en 25 oktober in Camp Nou. Hazard heeft trouwens nog altijd geen Clásico gespeeld sinds hij in de zomer van 2019 van Chelsea naar Real ging.

De goedlachse Belg met de gouden voeten, begint aan sympathie te verliezen bij de Madrilenen. De Spaanse pers stelt zelfs de brutale vraag of hij wel professioneel met zijn vak bezig is. Het is nog maar eens hetzelfde liedje als vorig jaar. Hazard kwam wéér niet met het juiste competitie­gewicht uit vakantie, en óp die vakantie had Hazard blijkbaar geen trainingsregime gevolgd om de in maart geopereerde enkel te versterken.

In Madrid fluistert men dat de overvloed aan blessures vooral in het kopke zit bij Hazard. Eden beweert dan wel dat hij zich nergens zorgen om maakt, maar velen denken dat hij een Belgische binnenfretter is.

“De blessure van Eden is niets ernstigs”, vertelde Zidane. “Dit kan gebeuren, als je weinig hebt getraind. Hij voelt iets, maar erg is het niet.”

Voorlopig wordt hem dus nog de hand boven het hoofd gehouden, maar misschien kan je voor 100 miljoen toch een beetje meer op je tanden bijten.