Is houdbaarheidsdatum van Marcel Vanthilt verstreken?

Begin 1995 kroop een boze lezer van Het Belang van Limburg in zijn pen.

“Als ik een prijs moest toekennen voor de meest degoutante VTM-er zou Marcel Vanthilt deze zeker in de wacht slepen. Toen ik vorige donderdag het tv-toestel aanzette, belandde ik temidden van een toestand waarbij de heer Vanthilt een lied stond te krijsen dat, vermoed ik, een persiflage moest zijn van een gospelsong. Het publiek zat als een stel goed getrainde apen mee te klappen met de idiote poging van Vanthilt om met kerst ook eens origineel te zijn. (…) De heer Vanthilt heeft geluk dat hij Jezus heeft belachelijk gemaakt en niet Mohammed. Het zou anders kunnen verlopen.”

Sinds enkele jaren is het vrij stil geworden rond Vanthilt. Zouden BV’s een houdbaarheidsdatum hebben? Het was een vraag die spontaan in me opkwam bij het bekijken van de resultaten van de onderneming van Vanthilt. Zijn onderneming heeft zowel in 2018 als in 2019 verlies gemaakt.

Een pluspuntje: in 2019 was het verlies iets kleiner dan in 2018. In de toelichting belooft de eigenaar van de vennootschap – Vanthilt dus –  de kosten verder te beperken in 2020. Een andere oplossing zou natuurlijk kunnen zijn om de inkomsten op te drijven, maar dan komt allicht het probleem van die houdbaarheidsdatum op de proppen.

(Thierry Debels)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More