Er zijn signalen volgens sommigen…

Sean Dhondt vroeg eens aan ene Eveline om aan zijn sterretje te likken. En hij schudde met zijn eenogige slang tot die er van ging kotsen. Dat weet inmiddels iedereen van: daar bestaat beeldmateriaal van.

Dat er bij zijn mederukker Stan Van Samang nu thuis een pruik in de boter zit, dat weten we sinds gisteren. Maar er zijn signalen dat het ook tussen Sean Dhondt en Allison Scott een heel klein beetje scheef zit.

Van Sean Dhondt weten we, dat hij onlangs zijn ‘gedachten moest gaan verzetten’. Dat doe je doorgaans wanneer niet alles loopt zoals je hoopt dat het loopt. Zijn vrouw liet nu Instagram-gewijs weten: “When all else fails… just get a new hair color.”

De reacties op haar post lopen nogal uiteen. Sommigen vragen zich af wat de naam van die kleur is, of waar ze die ook kunnen bekomen. Anderen wensen haar veel sterkte met haar scheefpoeper trekker Sean Dhondt. En nog anderen, zien het als een signaal dat ze die al opgaf en op zoek is naar een andere vent.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Allison Scott (@allisonscottmu) op

Nu, dat vonden wij nogal een kromme veronderstelling… Maar bij nazicht blijkt dat die toch hout snijdt. Volgens relatiedeskundigen zijn er namelijk bepaalde signalen, die mogelijks willen zeggen dat een vrouw op een ander gaat, of dat van plan is. We schrijven bewust ‘vrouw’, omdat dames in dat geval andere signalen zouden uitzenden dan heren:

Ze is opeens superlief. Ze weet immers dat ze fout is, en ze houdt er rekening mee dat je er misschien op een dag achter komt. En als ze dan poeslief is, dan kan je niet héél erg boos zijn, toch?

Wanneer ze het plots niet meer over ‘ons’ of ‘wij’ heeft. In een relatie worden nu eenmaal toekomstplannen gemaakt. En wanneer ze die niet samen met jou maakt, dan weet je dat ze haar toekomst niet met jou ziet.

Ze is heel erg goed op de hoogte van jouw agenda. Uiteraard: als ze met iemand anders afspreekt, dan wil ze ook graag weten waar jij ergens uithangt, zodat je elkander zeker niet tegenkomt.

Als ze, nadat ze de voordeur dichtslaat, meteen een sprintje trekt naar de badkamer om te douchen, dan is dat redelijk verdacht. Iets met geurtjes wegspoelen en zo.

Als ze plots op al wat je doet commentaar heeft, dan kan dit een teken aan de wand zijn. Eigenlijk wil dit zeggen: ‘Je moet dringend beter je best voor me doen, anders kuis ik binnenkort mijn schup af’.

Er zijn dominante mensen, en er zijn mensen die eerder onderdanig van aard zijn. Ben jij eerder van het onderdanige type, en doet je partner plots wel heel erg bazig? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat ze aan het daten is met een meer dominante man, en dat ze zijn gedrag kopieert.

Vroeger durfde haar telefoon weleens rondslingeren, maar nu houdt ze die altijd angstvallig verborgen? Dan is de kans heel groot dat er een ander in het spel is.

Hadden jullie een bevredigend seksleven, en wordt er nu alleen nog maar geslapen in bed? Dan is de kans reëel dat ze voor die andere activiteiten een andere ‘tegenspeler’ gevonden heeft.

Maar ook andersom zou een teken kunnen zijn. Kon je haar vroeger met moeite eens per week overtuigen om van hupsakee te gaan, en moet je nu dagelijks je zevengranenknuppel tevoorschijn toveren? Dan zou dat kunnen omdat ze extra lief voor je wil zijn (zie eerste punt), maar ook dat iemand anders haar libido aangeslingerd heeft.

Ook plotse veranderingen in haar uiterlijk, zoals geverfde haren, een andere coup, een andere kledingstijl,… kunnen ofwel betekenen dat ze meer aandacht besteedt aan haar uiterlijk omdat ze open staat voor een andere relatie, ofwel dat ze die al heeft, en die een andere smaak heeft dan jou.

De ‘oude’ haarkleur van Allison Scott:

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Allison Scott (@allisonscottmu) op

 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.