Elise Van Vlaanderen ziet er misschien uit als een engeltje, maar onderschat haar niet.

‘Het nieuwe coronavirus’: misschien zullen we er nooit de waarheid over weten. De officiële versie is, dat het op een beestenmarkt in Wuhan oversprong van vleermuis op mens.

Er zijn ook aanwijzingen dat het misschien door de mens ontwikkeld werd. Al in 2015 knutselden Chinezen aan een soortgelijk virus. Ook zij betrokken er vleermuizen bij.

Wat heeft dat in godsnaam met Elise Van Vlaanderen, een Vlaamse p0rnoproducente, te maken? Wel, zij deed een opmerkelijke post op haar Instagram. “Don’t underestimate me. I can go from LADY to bat shit crazy in 2 sec..

Nu zou het natuurlijk kunnen dat Elise ‘baD shit’ bedoelde, maar laat ons even aannemen dat ze wel blond maar niet dom is. Dan schrijft ze, vertaald, eigenlijk: “Onderschat me niet. Ik kan in twee seconden veranderen van een dame in gekke vleermuizenkak.”

Nu vinden wij gewone vleermuizenkak al vies genoeg. Gekke vleermuizenkak, daar moet dus wel iets heel raars mee aan de hand zijn. Zou het kunnen dat Elise Van Vlaanderen bedoelt dat zij, in haar gedaante van gekke vleermuizenkak dan, patiënt zero besmet heeft daar in Wuhan?

Al kan het ook natuurlijk dat ze gewoon bedoelde: ‘batshit crazy’ – aan elkaar dus. Da’s een Engelse uitdrukking voor ‘nog gekker dan gek’ zijn. 

 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.