Deze straffe madam beloofde bij het vorige Italiaanse referendum alle Nee-stemmers oraal te plezieren. 

Paola Saulino is een 28-jarige, onbekende actrice/model die tegenwoordig in Amerika woont. Enige verdienste tot nog toe: etaleren wat moeder natuur haar schonk. Vorig jaar haalde ze het nieuws toen ze vlak voor het Italiaanse referendum alle Nee-stemmers tegen toenmalig premier Renzi, beloofde oraal te verwennen. Ondertussen kennen we het resultaat van het referendum: het Nee-kamp haalde het overduidelijk. 

De ravissante brunette kreeg de smaak te pakken en begon meteen daarna aan haar Pompa-tour, wat inhield dat ze minstens 1 miljoen Italianen mondeling zou bijstaan om hen te bedanken. Vierhonderd mannen mochten reeds genieten haar mondmassage, toen het noodlot toesloeg. Ze werd namelijk tijdens een feestje in het gezicht gebeten door een hond. Aangezien dat weer moest helen, werd haar tour stopgezet.

Onderstaand filmpje toont aan dat ze ondertussen aan de beterhand is, want haar mond staat geen seconde stil. Ze feliciteert uitgebreid de Fransen met hun WK-overwinning op een aparte manier.  Je zou voor minder met de WK-beker naar huis komen.

https://www.instagram.com/p/BlVWwi5AkXz/?hl=nl&taken-by=insta_paolina

Voor de liefhebbers hebben we ook nog foto’s van de Italiaanse schone:

1

Image 1 of 14

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."