Volgens sommigen zit Bill Gates achter dat hele corona-gedoe, met als bedoeling een deel van de wereldbevolking uit te roeien. Ook de Italiaanse politica Sara Cunial deelt blijkbaar die mening…

Bill Gates heeft ooit gezegd dat enkel een genocide onze planeet kan redden. We zìjn nu eenmaal met veel te veel op deze aardkloot, dus helemaal ongelijk heeft de man waarschijnlijk niet. Bill Gates heeft ook ooit gezegd dat met een wereldwijde vaccinatie, ongeveer tien tot vijftien procent van de mensheid het loodje zal leggen. En hij heeft ook ooit gezegd, dat ‘in theorie’ met zo’n vaccinatie een vleugje ‘sterilisatie’ kan toegevoegd worden. Iets dat vooral in Afrika handig zou zijn, waar vrouwen de ene nakomeling na de andere op de wereld zetten.

Thans is er het coronavirus. Er wordt wereldwijd geopperd dat de kans reëel is, dat we van lockdown tot lockdown zullen leven tot er een vaccin voorhanden is. Een vaccin dat allicht verplicht zal worden.

Tel die twee bij elkaar op en je hebt een knoert van een theorie. Of een complottheorie, daarover zijn de meningen nogal verdeeld.

Sara Cunial, een Italiaanse politica die zetelt in de Kamer van Afgevaardigden, is er alleszins van overtuigd dat het een ‘theorie’ zonder ‘complot’ is, kijk maar. Zij die geen Italiaans verstaan, zetten best even de ondertiteling aan.

https://youtu.be/n8UcUnbjM4Y

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.