Jacques Vermeire moet gaspedaal even lossen

De vennootschap van Jacques Vermeire heeft de cijfers voor het boekjaar 2019 (eindelijk) gepubliceerd. In dat laatste jaar werd een mooie winst gerealiseerd. Toch lag de nettowinst een stuk lager dan in 2018.

De vennootschap van Jacques is financieel erg gezond. Dat is allicht geen verrassing als je weet dat de komiek een grondige economische opleiding gekregen heeft. Hij weet dus wel iets van goed financieel beheer. In Vlaanderen moet hij enkel grootmeester Geert Hoste financieel laten voorgaan.

In 1994 was er nog een samenwerking met de sympathieke brouwer Theo Maes die zijn media- en entertainment-ambities waarmaakte. Via zijn persoonlijke vennootschap Todema participeerde Theo in de maatschappij Flanders Film Distributors, die speciaal werd opgericht om de Vlaamse speelfilm Max te financieren en de rechten ervan te beheren. Max, een productie van Multimedia, was de eerste langspeelfilm waarin de komiek Jacques Vermeire de hoofdrol speelt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More