Billie Eilish mag de titelsong van de nieuw Bondfilm inzingen.

Ze is net 18 jaar en wordt nu al gevraagd voor de nieuw Bond-titelsong. Dat deelde Eilish zelf mee op haar Instagram Stories.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

“No Time To Die” JAMES BOND. AND I AM SINGING THE THEME SONG. ?????? WHAAT

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish) op

“No time to die” is de 25ste Bondfilm en gaat op 3 april in première. Het gonst van de geruchten dat het de laatste Bond voor Daniel Graig zou zijn. Na “Spectre’ liet Graig al weten dat hij het had gehad met Bond. “Ik maak me nog liever van kant dan dat ik nog een Bond-film draai’, liet hij toen weten. “Ik wil verder met mijn leven. Als ik al een nieuwe film zou maken, dan zou het alleen voor het geld zijn.”

Ze zijn dus met centjes over de brug gekomen, want Graig is weer zijn eigen charismatische zelf in “No Time tot Die”, met Billie Eilish op de achtergrond.

Billie is een wonderkind die zich al vanaf haar 13de laat opmerken in de muziekwereld. Vorig jaar brak ze definitief door met “Bad Guy”. Eilish – die nu 18 jaar is – is een beetje een vreemd meisje. Ze heeft het syndroom van Gilles de la Tourette (een aandoening waarbij patiënten bewegingstics en vuile taal vaak niet kunnen onderdrukken). Eilish heeft een donkere depressief kant, maar is daarmee als een raket naar het firmament der grote sterren geschoten.