De remake van Child’s Play dit jaar had maar slechts één grote troef.

De stem van de moordpop Chucky werd ingesproken door Mark Hamill, Luke Skywalker uit Star Wars. Dat deed hij uitstekend, van meelijwekkend tot doodeng. Voor de rest  is de film huilen met de pet op. De bloedige actie is zo over the top dat je er onwillekeurig om moet lachen. De scènes, met een slecht geprogrammeerde Chucky wiens ogen oplichten in het donker, die opeens via bluetooth de controle krijgt over dodelijke apparaten, is allesbehalve eng maar getuigt eerder van een gebrek aan inspiratie van de scenarioschrijvers.

Dan liever de Chucky uit 1988. Een behekste pop met de ziel van een sadistische seriemoordenaar. Met zo’n verhaallijn gaan de poppen pas echt aan het dansen.  

Voor de horrorliefhebbers die een honden-tarantula net iets te creepy vinden, maar hun viervoeter op 31 oktober mee op pad willen tijdens de snoepjesjacht, bestaat er een Chucky-kostuum speciaal gemaakt voor je kwispelende vriend. De outfit van de roodharige pop is beschikbaar in verschillende maten en dat voor amper 25 euro.

De kinderen in de buurt een kleine hartaanval geven tijdens Halloween? Kinderspel vanaf nu!

https://www.instagram.com/p/B2FGt4ThvrF/

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."