Hoeyberghs haalt zwaar uit naar Van Ranst en naar de hele corona-hype.

Het heeft iets weg van kapitein Haddock: Hoeyberghs roept en tiert zo hard dat zelfs zij die geen Twitter hebben, het kunnen horen.

  • “Politiek die zich denkt te kunnen verschuilen achter megalomane wetenschap wordt ingehaald door de waarheid. Hoe vroeger, hoe minder catastrofaal. Roep Van Ranst NU op de mat!”
  • “Het volk wordt met anticipatoire angst vergiftigd door halve waarheden en complete leugens, dankzij gecorrumpeerde wetenschappers.”
  • “En toch is de Corona “crisis” een HOAX, wetenschappelijk bekeken dan, hé!”
  • “Van Ranst is een laborant GEEN MEDICUS!!! ik ken geen enkele betrouwbare arts die niet gedegouteerd is van deze Corona “’crisis’ HOAX!”

We kunnen pagina’s lang citeren, maar laat het duidelijk zijn, Hoeyberghs is een non-believer van de crisis en een believer van de politieke manipulatie.

“Allemaal goed en wel”, antwoordt Van Ranst. “Maar wie is toch die Jeff Hoeyberghs? Ik heb heel graag dat dit soort stuurlui netjes aan de wal blijft. Met minstens anderhalve meter tussen.”

Van Ranst heeft het met meer mensen aan de stok op Twitter. De viroloog vindt blijkbaar toch nog ergens de tijd om zijn ergernis te ventileren over aanvallen die vaak een politiek kleurtje krijgen. Zoals de reactie op Siegfried Bracke die had gezegd dat hij geen wetenschapper is. “Siegfried Bracke (N-VA) gooit (gratis?) wat bagger: “Van Ranst is dus geen wetenschapper”… En, neen, Siegfried, ik word niet betaald door de overheid. Dit is Telenet niet, hé”, aldus Van Ranst.

Ook hier is het gekibbel en gevloek eindeloos.

Laat het een tip zijn in tijden van quarantaine: surf eens naar wat geruzie op Twitter. Het wordt ongetwijfeld vervolgd.

Klik hier:

Hoeyberghs

Van Ranst