Het Amerikaanse model ziet er erg appetijtelijk uit en dat weet ze zelf ook wel.

Tuurlijk weet ze dat zelf ook wel. Ze heeft thuis immers een spiegel. Meer dan één zelfs. In de badkamer hangt een exemplaar. Haar kleerkast heeft spiegeldeuren. Ook in haar beautycase zit een spiegel. Zelfs in haar tuinhuisje hangt er één. Enfin, dat denken we toch. Jessica Weaver ziet er ons wel een type uit dat een tuinhuisje heeft. En daar een spiegel in ophangt. Om te kijken of na het gras afrijden haar haar nog goed ligt, alvorens ze naar haar vape-shop vertrekt.

Inderdaad: Jessica Weaver is niet enkel model, ze heeft ook nog een vape-shop in Californië. V-ape heet die. U kunt er e-liquids in verschillende smaakjes krijgen. Citroenpudding, pure chocolade en weten wij veel wat nog allemaal. Er zijn namelijk heel veel smaken.

Jessica Weaver heeft ook een omvangrijke boezem, waar ze bovendien graag mee pocht. Het zou ons niet verbazen als er geregeld klanten bij haar over de vloer komen die eigenlijk kwamen voor een e-liquid met whiskysmaak, maar weer buiten wandelen met colasmaak. Omdat ze zo ondersteboven waren van Weavers voorkomen.

2

Image 2 of 40

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.