Jitske Van de Veire toont het konijn op d’r kont (foto’s)

Nu haar vader in iedere krant staat, vroegen wij ons plots af: hoe zou het met brievenbuskakster Jitske zijn?

Peter Van de Veire gaat weldra ‘Big Brother’ presenteren. Speciaal voor die gelegenheid doet hij vandaag zijn zegje in diverse kranten en magazines.

Zo vertelt hij in ‘Dag Allemaal’ over die, euh, nogal blote video’s die onlangs lekten, zijn vrienden dachten dat het een stunt was. “Op een bepaald moment belden vrienden die de filmpjes hadden gezien, mij om te vragen of ik bezig was met één of andere stunt. Ik wist natuurlijk meteen waar het over ging. Op zoen moment voel je de grond onder je voeten wegzakken.”

“Mijn eerste prioriteit was thuis vertellen wat er aan de hand was, voor mijn vrouw het van iemand anders zou horen. Ook vrienden bellen en de communicatie naar de buitenwereld op gang brengen was voor mij een prioriteit.”

“Zoiets uitleggen aan je vrouw is niet makkelijk, maar het moet wel gebeuren. En dan kan je natuurlijk alleen maar hopen dat dat ontvangen wordt. Je weet natuurlijk dat het niet goed zal ontvangen worden, maar het is wel belangrijk om erover te praten.”

“Mijn vrouw heeft de hele rayon van de emotionele supermarkt gezien en gevoeld. Nu soms nog. Helemaal terecht ook. Maar daar moet je over kunnen praten.”

Dochter Jitske, die zat natuurlijk middenin die emotionele rollercoaster. “Ik kom allemaal in jullie brievenbus kakken!” klonk haar boodschap naar de verspreiders van de filmpjes. Maar tegenwoordig is het meer de lockdown die haar parten speelt. Enkele dagen geleden stuurde ze Instagram-gewijs volgende boodschap de wereld in:

Een lockdown brengt veel teweeg, zeker mentaal.
Mijn lichaam en ik zijn al meer één geheel dan vroeger, maar deze periode maakt het heel moeilijk.
Oude (eet)gewoontes steken terug de kop op, onzekerheid omarmt me.
Maar het blijft mijn lichaam, mijn wolkenlichaam, en ik probeer het alle liefde te geven die ik kan geven nu.
En het is oké dat het me niet altijd lukt zoals ik zou willen.
Wees lief voor elkaar, voor jezelf.
Want het is nodig.
Meer dan ooit.
Lief zijn.

Daarbij laat ze ook zien wat ze bedoelt – en toont ze het konijn op haar achterwerk.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire)

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More