Die haren op haar hoofd mochten blijven staan natuurlijk, anders zou het maar een raar zicht zijn.

Mannen hebben het, in vergelijking met vrouwen, makkelijk om een beetje deftig voor de dag te komen. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat de meeste vrouwen een stoppelbaardje van enkele dagen het aantrekkelijkst vinden. We hoeven dus ons smoelwerk niet iedere dag te scheren.

Maar heel wat vrouwen staan ‘s ochtends een tijdlang voor de spiegel, om mascara, fond de teint, oogschaduw, lippenstift, eyeliner en weten wij veel wat nog allemaal aan te brengen.

En dan zijn er nog die ongewenste haren. Onder de armen bijvoorbeeld. En wanneer de zomer zich aandient en de rokjes, shorts en bikini’s weer bovengehaald worden, dan moeten ook die benen geschoren worden.

Joke van de Velde, die maakte haar goddelijk lichaam alvast helemaal klaar voor de zomer. En dat deed ze ineens goed, met permanente laserontharing. Nooit meer scheren dus: dat liet ze weten via haar Instagram.

Nu maar hopen dat behaarde benen nooit mode worden bij vrouwen, of Joke zal beenpruiken moeten kopen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kijk al uit naar een “zachte” zomer ❤️ #bye #hair #permanentelaserontharing @laserline #photoshoot @stringsthings.hairextensions

Een bericht gedeeld door joke van de velde (@jokevandevelde1) op

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door joke van de velde (@jokevandevelde1) op

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.