Is een partijtje paintball in een afgelegen horrorziekenhuis te eng voor jou en je wil het liever ervaren in een open omgeving, zonder je echt moe te moeten maken?

Wel, waarom niet eens een in een mini-tank kruipen, want paintball met tanks is precies wat je ervan verwacht. In de mini-tank, daar stap je niet zomaar in, je trekt hem als het ware aan. Dat machtsgevoel geeft zo’n intense beleving. Een heuveltje van niets voelt opeens als een uitdaging van jewelste. En, je kunt gegarandeerd niet in een minitank zitten zonder een smile op je gezicht.

En, ja hoor, hij kan ook schieten, maar geloof ons, dat is slechts bijzaak. Al geeft het afvuren van verfkogels door de loop, terwijl je vrienden/vijanden rennen voor hun leven, toch een kick van jewelste. Elke tank is voor zien van 200 verfkogels. Zit je niet zelf in een tank, dan kan je die proberen uit te schakelen met je gebruikelijke wapen, of met een soort aardappelkanon voor verfkogels.

In het Brexit-land is het al een oprukkende sport geworden, en zelfs bij onze noorderburen hebben ze al de smaak te pakken. 

Wanneer een denktank te saai is en je liever een doe-tank hebt.

https://www.youtube.com/watch?v=UYJZmATeXTg

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."