Josje Huisman roept Antwerpenaar op tot verzet

De ex-blonde van K3 op de barricades voor het afschaffen van de coronamaatregelen.

Een opvallend bericht van ex-K3’tje Josje Huisman (34) op sociale media waar ze Antwerpenaren oproept om de nieuwe coronamaatregelen niet na te leven. Ze neemt daarvoor de betogingen in Berlijn van afgelopen weekend als inspirtatie. “Een avondklok. Verplichte mondmaskers. Je buren verklikken op aanraden van de politie… In Duitsland wéten ze dat het op die manier niet de goede kant op gaat. Wanneer staan we op in Antwerpen?”, lezen we op een gedeelde foto van de betoging in Berlijn.

Sinds Josje niet meer de blonde van K3 is, zoekt ze een eigen weg en een eigen identiteit. Daarvoor kiest ze meermaals voor ‘het engagement’. Ze kwam onder meer op straat voor de Black Live Matters beweging en liet zeer duidelijk blijken wat zij daar zoal van vindt.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#peacefulprotest

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Het blijft een beetje vreemd om tussen promo voor haar hoeden die ze maakt, een boekje over zwanger worden en foto’s van koken en huishoudelijk geluk, het profiel van een activiste tegen te komen. Josje is niet alleen een BV, maar ook een BN’er en dan wil een meningen wel eens als belangrijk worden beschouwd.

Al is ze toch ook voorzichtig, want de bewuste foto deelde ze slechts in een verhaal op Instagram en is nu alweer verdwenen.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More