De voormalige P-babe is al een jaartje of achttien weddingplanner, en in de evenementensector is het tegenwoordig ‘dankzij’ corona maar stilletjes. Maar Joyce, die bedacht een geniaal plan…

Het openbaar vervoer zit vaak bomvol, en dat levert heel wat commentaren op, zoals ‘De horeca moet sluiten, feestjes mogen niet, maar mensen blijven wel opeengepakt op de bus zitten’. Desondanks heeft onderzoek blijkbaar uitgewezen, dat met vier op restaurant gaan gevaarlijker is dan op een bomvolle bus stappen: dat hadden we HIER al eens gezegd.

Dat bracht Joyce De Troch op een idee, zo liet ze via Facebook weten:

Na meer dan een half jaar werkloos te zijn, heb ik beslist om het anders aan te pakken. Ik deed een kleine investering. Tevens goed als zelfstandige, toch aftrekbaar. Vanaf heden verhuur ik deze feestbus. De bestickering is nog niet optimaal, maar we struikelen niet over de details. We halen ook op in jouw buurt. Je weet wel nooit wanneer je terug thuis zal geraken. Onze dienstregeling loopt toch altijd in de soep, but who cares? ‘t Geeft tijd om lekker lang bij te kletsen. Elk nadeel heeft zo zijn voordeel.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.