Juffrouw beweert dat haar grote mond een record waard is (video)

Als we even gaan snuisteren in het Guinness World Records boek, dan blijkt onderstaand heerschap de grootste bakkes op aarde te hebben.

Philip Angus uit Pennsylvania bezit het wereldrecord voor grootste mondgat ter wereld. Eens opengesperd, heeft zijn molen een diameter van maar liefst 9,52 centimeter: daar past gemakkelijk een hele appel in – en god weet wat nog allemaal.

“Hold my komkommer”, zegt de 30-jarige Samantha Ramsdell uit New York. De TikTok-sensatie beweert dat haar schuurdeur nog een centimeter verder opengaat. 

Als je dacht dat enkel een figuurlijk groot bakkes je ver kan brengen in het leven, dan heb je de filmpjes van ons Samantha nog niet gezien. Ze propt werkelijk alles in haar mond, behalve windeieren dan misschien. 

‘TikTok betaalt mij momenteel ongeveer 3 eurocent per 1000 views. Dat klinkt niet als veel, maar sommige van mijn beste video’s zijn al meer dan 50 miljoen keer bekeken. Dus als je de wiskunde doet, is het niet zo erg om broodjes te vreten voor de camera! ‘

Toch wil ze ook graag erkenning voor haar zang- en comedy-video’s en niet alleen omwille van haar enorm smoelwerk.

Tja, waar het hart van vol is, stroomt de mond van over… en nog geen klein beetje.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More