Over het algemeen kijken vooral mannen uit naar een anaal avontuur met hun partner.

Hoewel onderzoeken hebben aangetoond dat ongeveer zesendertig procent van de vrouwen het al wel eens deed, blijft anaal nog steeds een taboe en wordt het gezien als iets ‘vies’.

Dit komt vooral omdat er maar weinig dames openlijk over hun ervaringen durven spreken. De mensen van Thought Catalog en Love Panky onderzochten waarom een anale vrijpartij echt wel voordelen heeft voor man en vrouw.

Bij deze achterwaartse intieme daad komt de nodige portie vertrouwen kijken. Het is namelijk een spannend avontuur. De vrouw laat zien dat ze haar partner vertrouwt en deze geniet ook van het vertrouwen dat hij krijgt.  Als dit vertrouwen er is, dan is  dit een geschenk voor de relatie. Volgens de onderzoekers creëert het een hoger niveau van intimiteit en versterkt de onderlinge band in bed maar ook daarbuiten. Maar er is meer. Zo genieten mannen normaal gezien van de stoute kant die een vrouw laat zien. Vrouwen komen dan weer vaak in het reine met hun ondeugende zelve.

Het is ook gewoon leuk voor de dames als alles goed gaat. In de anus zitten ontzettend veel zenuwuiteinden. Het stimuleren van deze zenuwuiteinden wordt over het algemeen als zeer aangenaam ervaren, beweren de onderzoekers.

Maar is dit ook zo? En wat zijn de ervaringen met anale intimiteit tussen de lakens? Easy Toys Magazine deed een onderzoek bij bijna 2.000 lezers om te weten hoe zij erover denken. Zo’n  7,71 procent liet weten nooit van plan te zijn om dit te doen. Ongeveer 29,69 procent zou het ooit wel eens willen proberen. Zo’n 3,96 procent liet weten dat ze het ooit deden en het niet meer voor herhaling vatbaar is. Terwijl 21,25 procent het al eens deed en het graag nog eens wil doen. Maar 37,40 procent deed het al en vond de ervaring geweldig.

Wil je er ook eens graag aan beginnen, maar je weet niet goed hoe?

Miss Angela van het YouTube-kanaal TooTimid toont stap per stap hoe je best te werk gaat.  Het kan misschien een scheet in een fles lijken, maar voor zij die de kriebel in hun gat hebben is elke tip welkom.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."