Best geen ruzie krijgen met deze jongedame, want als zij een trap geeft tegen je klokkenspel, wees maar zeker dat ze het dan tot in Keulen én verder horen donderen.

Want de 25-jarige grafische vormgeefster en model Holly Burt heeft de langste benen van héél Amerika. 1,95 meter lang is ze en haar benen nemen daarvan 1,26 meter in beslag.

Op school kreeg ze al van kleins af aan de bijnaam ‘boom’ of ‘giraf’, maar monden deed ze pas echt openvallen bij het dragen van hakken. Daarom heeft ze ook maar één regel als op het vriendjes aankomt: ze moeten minstens 1,90 meter groot zijn.

”Als ik iemand in een café zie die groter is, stap ik er meteen op af. Hoe ouder ik word, hoe meer mensen mijn benen lijken te waarderen. Ze zijn nu een heuse troef geworden”, aldus de reusachtige amazone.

Dat ze lang zou worden, was al duidelijk toen ze nog jong was:  “Toen ik in het tweede leerjaar van de middelbare school zat, was ik al groter dan mijn leerkracht. Mijn moeder is 1,86 meter, mijn vader 1,90 meter en mijn zus 1,83 meter. Mijn opa (2,03 meter) en oom (2 meter) deden nog beter, maar nu die er niet meer zijn ben ik de grootste van de familie”. 

Alledaagse zaken zoals in een auto kruipen of gaan shoppen voor een broekje, blijken telkens weer hindernissen te zijn voor haar. “Mijn ex had een Mini Cooper en daarmee zijn we naar Florida gereden. Dat was zonder meer de allerergste rit van mijn leven”, benadrukt Holly.

Laten we hopen dat ze haar verjaardag nooit viert in België, want het liedje “Lang zal ze leven…” klinkt allesbehalve leuk in de oren.

https://www.youtube.com/watch?v=lNOijrHREwQ

https://www.instagram.com/p/B3U3rpbl8Ru/

https://www.instagram.com/p/By0Uq5kl99i/

https://www.instagram.com/p/BzqYvMFlh1s/

https://www.instagram.com/p/Bs66WJHFHQg/

https://www.instagram.com/p/BhVLAlylywO/

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."