Zanger Justin Bieber heeft op twitter laten weten dat hij met acteur Tom Cruise een kooigevecht wil organiseren. “Ik wil Tom Cruise uitdagen voor een gevecht in de octagon. Tom, als je dit gevecht niet aan durft te gaan, ben je een bangerik en zul je jezelf nooit bewijzen”, schrijft de Canadese popster.

Van alle mensen die hij had kunnen uitkiezen om een ​​gevecht aan te gaan koos de 25 jarige Bieber een veel oudere acteur uit. Niemand weet waarom Bieber zijn zinnen heeft gezet op de 56-jarige acteur. Het is bekend dat Cruise zijn levensgevaarlijke stunts in de Mission: Impossible– films zelf uitvoert maar, hij heeft nooit ambities getoond om zich in een mixed martial arts-ring te stappen. Laat staan met Bieber.

Een dag nadat de popster zijn uitdaging op Twitter gooide, plaatste hij een filmpje van de vechtscène van Tom Cruise’s 1992 film Far And Away.  Bieber had zichzelf gefotoshopt als de tegenstander die Toms karakter verslaat. In het publiek had hij ook nog enkele beroemdheden zoals Elon Musk, Matt Damon en UFC-president Dana White gezet.

Conor McGregor kon het niet laten om ook op Twitter te reageren. Hij twijfelde serieus aan Tom Cruise’s zijn kwaliteiten. Tom zelf zit niet op sociale media en heeft daarom nog niet kunnen reageren. Maar misschien is de actieheld dit weekend zijn gevechtskunsten aan het bijschaven om de uitdaging aan te gaan. Wij hebben geen idee wie dit absurd gevecht gaat winnen, maar we weten wel dat er iemand show me the money aan het gillen is.