“Over vier jaar nog eens proberen.”

De zwarte Eddy Wally van de Verenigde Staten, Kanye West, geeft zijn nederlaag toe: hij zal deze keer geen president van Amerika worden. Zijn infantiele gooi naar het presidentschap kostte hem 6,7 miljoen dollar. In juli maakte de rapper bekend dat hij zich verkiesbaar stelde. De jongen kampt met een bipolaire stoornis en moet afrekenen met een vrouw die nog meer onzin produceert dan hijzelf, Kim Kardashian.

De campagne van West leek vooral kiezers met een IQ lager dan 80 aan te spreken. Eén van de sterkmakers van West was zijn mededeling – inclusief tranen – dat hij bijna zijn eigen dochter had vermoord. Waarmee hij bedoelde dat hij aan een abortus had gedacht. Onbegrijpelijk dat je dan niet verkozen wordt, toch?

Het heeft dus niet mogen zijn. Kwatongen beweren dat zijn kandidatuur vooral bedoeld was om domme zwarte kiezers niet op Biden te laten stemmen. Een kadootje voor Trump dus. Wie zal het zeggen. West heeft alvast aangekondigd om het over vier jaar nog een keer te proberen.

We willen je ook nog even het wereldschokkende nieuws meegeven dat zijn vrouwtje, Kim Kardashian West, ook is gaan stemmen. Echt waar. Het is echter niet zeker of die stem voor haar wederhelft was. Gelukkig liet ze via Twitter met een kusje weten dat ze het had gedaan, en dat je gewoon in de rij je beurt moest afwachten. “Als je in een rij staat en het stembureau sluit, moeten ze je toch laten stemmen.” En zo leverde het koppel een mooie bijdrage aan de democratie.