Kanye West urineert op zijn Grammy (video)

“De muziekindustrie is een modern slavenschip.”

 

Sinds rapper Kanye West (43) presidentskandidaat is, lijkt het erop dat hij de pedalen verliest en toe is aan professionele hulp. Kanye West lijkt hetzelfde lot beschoren als zijn echtgenote Kim Kardashian (39) wiens realityshow werd afgevoerd. Zes weken geleden liet hij zich nog ontvallen dat hij van haar wilde scheiden en voegde er meteen ook fijntjes toe dat hij eigenlijk hun dochtertje wilde vermoorden.

“Ik ben de tweede rijkste Afro-Amerikaan”, twitterde West. “Ik heb mijn volk nodig om ons naar de vrijheid te leiden.” Die uitlating werd nog met de mantel der liefde bedekt, maar na een nieuwe reeks tweets besloot Twitter om hem te blokkeren. In een filmpje is te zien hoe hij op een van zijn eigen Grammy’s plast in het toilet. West gooide ook het telefoonnummer van een journalist online, omdat hij de man een “blanke overheerser” vindt. Twitter verwijderde die informatie en zette het profiel van West meteen twaalf uur lang op non-actief.

Kanye West laat uitschijnen dat het over discriminatie gaat, maar jammer genoeg is het een kwestie van geld. Wests grootste ergernis is dat hij zelf de originele opnames van zijn muziek niet bezit. Die zijn enkele honderden miljoenen euro’s waard. Vandaar dat de gestoorde presidentskandidaat vindt dat de muziekindustrie een modern slavenschip is en hij ervan droomt om zich als een nieuwe Mozes van dit juk te bevrijden.

Zo zot als een achterdeur, of Pipi de Clown?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ALL THE MUSICIANS WILL BE FREE !

Een bericht gedeeld door Kanye West (@kanyewestt_official) op

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More