Dansen, paardrijden, make-uppen: onze girl next door van deze maand is een bezige bij. Gelukkig had ze ook nog even tijd om voor de lens te staan.

Hoi Kelly, vertel eens wat meer over jezelf?
KELLY: “Ik ben Kelly Van den Brande, 31 jaar en opgegroeid in Poederlee. Een klein boerendorpje in de Kempen. Ik heb mode gestudeerd in het Immaculata Instituut te Oostmalle.

In mijn kindertijd en jeugd heb ik het niet zo makkelijk gehad omwille van onder andere pesterijen en moeilijke thuissituaties. Op mijn zestiende ben ik beginnen werken in een discotheek in Vosselaar genaamd : The-Return, die helaas al een hele tijd gesloten is. Dankzij deze club en de mensen die ik er leerde kennen ben ik stilletjes aan gegroeid tot de persoon die ik vandaag ben. Ik ben op mijn negentiende begonnen met gogo-dansen in clubs, op festivals,… In 2015 ben ik dan even gestopt met dansen om, om me volledig op de paardensport te concentreren.”

“Maar al snel bleek dat mijn passie toch bij het dansen lag dus heb ik mijn podiumleventje terug opgenomen in 2018. In januari 2019 heb ik dan mijn eigen zaak opgestart: Kelly’s dancers, waar ik super trots op ben. Nu natuurlijk tijdens de corona ligt alles helaas zo goed als stil. Ik heb sinds maart nog maar twee opdrachten gehad, dus ik besloot naast dansen ook een andere weg op te zoeken in de modellenwereld.”

“Ik doe nu af en toe een shoot met toch wel al mooie resultaten waar ik enorm blij mee ben. Daarnaast ben ik iedere dag ook met de paarden bezig. Momenteel heb ik twee wedstrijdpaarden: Puerta Rica, een vijfjarige merrie, en Cognac, een driejarige ruin.”

“In de toekomst zou ik graag misschien nog een diploma behalen voor make-up-artiest. Mijn passie ligt echt bij beauty/stage-leven. Qua dansen is mijn droom om op de grootste hardstyle-festivals te mogen staan, samen met mijn team.

Van waar is deze girl next door?
KELLY: “Ik woon momenteel in Tielen, vlakbij Turnhout en ook vlakbij de paarden die in Poederlee staan en waar ik dus ook ben opgegroeid. Het is hier enorm rustig om te wonen wat ik wel heel fijn vind. Het is een doodlopende straat.”

1

Image 1 of 13

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
KELLY: “Mijn ogen”

Is er iets aan je lichaam dat je zou willen veranderen?
KELLY: “Mijn buikje.” ?

Op wat voor mannen val je?
KELLY: “Ik val vooral op mannen die trouw blijven aan hun geliefde, wat anno 2020 niet meer zo makkelijk te vinden is blijkbaar?. Humoristisch en romantisch zijn eigenschappen die ik ook wel kan waarderen.”

“Maar ook weer niet té romantisch.. Een man die bijvoorbeeld iedere dag met een roos aan m’n deur staat hoeft ook weer niet. Een flinke discussie mag er af en toe zeker eens zijn om het dan daarna natuurlijk weer goed te maken.”

Wat is de gekste plek waar je al seks had?
KELLY: “Een avontuurtje in een tv-studio, maar meer wil ik daar niet over kwijt haha.”

(Foto’s: Dani Cacitti, Ma Jader, Kevin VLX)

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.