Amerika heeft Dan Bilzerian, maar down under is er iemand die zijn lat even hoog legt op gebied van decadentie en bloedmooie vrouwen. Aan onze Davy Gilles om een versnelling hoger te schakelen, nondeju!

Volgens de gelijknamige horrorfilm uit 1992 krijgt iedereen die staand voor een spiegel vijf keer ‘Candyman‘ uitspreekt, te maken met een moordlustige kunstenaar met een vleeshaak als hand. Wel, deze Candyman is van een totaal ander kaliber, maar je kan wel zeggen dat hij ook heel wat vlees aan zijn haak heeft geslagen.

Travers Beynon, beter bekend als de Australische Candyman, woont samen met zijn vrouw Taesha, zijn vier kinderen én zijn vriendin Nisha in een villa van maar liefst vier miljoen euro. En dat is niet alles. Iedere nacht slaapt hij met vier verschillende vrouwen.

Op zijn vijfentwintigste gaf hij het jawoord aan de toenmalige Miss World Venezuela. Samen kregen ze twee kinderen. 

Vervolgens ging hij investeren in het tabaksbedrijf van zijn ouders, Freechoice, dat hij al snel wist uit te bouwen tot een miljardenbedrijf. Tien jaar later dumpte hij zijn madame en hij ontmoette snel daarna zijn tweede vrouw: de toen achttienjarige Taesha. Ook met haar kreeg hij twee kinderen.

Overdag is hij de ideale huisvader en geslepen zakenman. Maar we kennen allemaal het gezegde; eerst zaken, dan plezier. Iedere avond wordt er stevig gefeest in zijn villa, waarvan hij de beelden graag deelt op Instagram. Verschillende rondborstige dames wonen ondertussen ook samen met het gezinnetje.

Je zou denken dat zoveel meiden in één huis die samen één man moeten delen, zou leiden tot jaloerse taferelen, maar niets is minder waar.

Zelf benadrukt Travers dat niets hem in de schoot is geworpen en dat probeert hij ook zijn kinderen aan te leren. Lessen biologie kunnen de kindjes op school al overslaan.

https://www.instagram.com/p/BbCFldDHTlp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

https://www.instagram.com/p/Bt8RUTshi4l/

https://www.instagram.com/p/Br_ae87h8mk/

https://www.instagram.com/p/BtLIhYZBPd8/

https://www.instagram.com/p/BiwOaEun0rv/

https://www.instagram.com/p/BgF3KUfnB_V/

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."