Iedereen heeft zo zijn eigen manier om een succesvolle kankerbehandeling te vieren. De Poolse Adam Curlykale deed het wel op een heel aparte wijze.

Nadat de vreselijke ziekte zichtbare littekens had achtergelaten op zijn lichaam, moest Curlykale opnieuw een gevecht aangaan: deze keer tegen een posttraumatische stressstoornis en depressie. Dit deed hij door zijn littekens te bedekken met een tatoeage.  Maar het bleef niet slechts bij eentje.

99% van zijn lichaam moest eraan geloven, inclusief zijn oogballen.  Doordat zijn huid volledig grijs getatoeëerd is en zijn baard gebleekt, wordt hij ook weleens vergeleken met een beruchte White Walker uit de populaire reeks Game of Thrones

Tattoos allowed me to discover myself again. I became beautiful to myself. I design my tattoos because it’s my body. I have a specific vision for myself and I do it step by step. Life is so short that I stopped wondering what will happen tomorrow. Life is here and now”, aldus deze kleurrijke figuur. Wat die ene procent van zijn lichaam is dat nog tattoo-vrij is, laten we aan uw fantasie over.

1

Image 1 of 6

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."