Alle westerse ziekten zijn uit te stellen met een gezonde levensstijl. Ziekten als diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten zijn in vele gevallen zelfs om te keren met voeding. 

Maar ga dat maar eens wijsmaken aan de jongens van Kentucky Fried Chicken.  Zij komen met een cholesterolbom om U tegen te zeggen. Namelijk een Fried Chicken Sandwich, gevuld met speciale Cheetos-saus en een laag Cheetos-kaaszoutjes. Voorlopig enkel beschikbaar in North Carolina, Virginia en Georgia.

“Made by coating a juicy, hand-breaded Extra Crispy chicken filet with special Cheetos sauce and placing it on a toasted bun with mayo and a layer of crunchy Cheetos, the Cheetos Sandwich will give you a blast of craveable Cheetos in every bite”, klinkt het in de beschrijving.

De populaire fastfoodketen komt trouwens ook naar België. In de lente van dit jaar opent een eerste restaurant in Brussel, in het Noordstation nota bene . KFC ziet op termijn ruimte voor 150 vestigingen in ons land, klinkt het in een persbericht. Of deze hamburger er ook bij zal zijn, is nog de vraag. Laten we hopen voor jouw dichtgeslibde aderen van niet.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."