Wie had dit verwacht?

‘t Was nogal wat, vorige week in Finland. De vrouwelijke premier aldaar poseerde voor een magazine met een decolleté die bijna tot aan haar navel reikte, en het hele land stond in rep en roer.

Naast veel boe-roepers, waren er gelukkig ook dames en heren die het opnamen voor hun premier. Zelfs Conner Rousseau pochte met zijn sixpack. Waardoor er dan weer veel mensen dachten dat de stoefsos gay was. Waarop wij enkele mensen uit de gay-scene contacteerden om na te gaan of dit al dan niet zo is.

Maar goed, terug naar vrouwelijke decolletés nu. Wel, wij deden een oproep: welke Vlaamse politica willen wij zien met een diepe decolleté? Wie de meeste stemmen had, die zouden we vragen voor een fotoshoot. En grapjurken als jullie zijn, riepen jullie massaal: “Maggie De Block!” En dus vroegen wij Maggie…

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

Maar die zag dat niet zitten, en dus moesten we op zoek naar een andere oplossing.

Maggie

Image 1 of 1

Zo, nu weten de grapjurken die ‘Maggie De Block’ riepen, dat wij hier op de redactie op maandagochtend ook al eens onze lolpantalon aantrekken. Want jullie riepen dan wel haar naam, ze stond niet bij onze selectie.

De politica die bij onze selectie stond en de meeste stemmen haalde, is Yoleen Van Camp (N-VA), en haar zullen we vragen voor een shoot. Nu maar hopen dat ze ‘ja’ zegt.

[/wcm_restrict]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.