Kijk: Temptation-Fabiola flasht d’r achterste in supermarkt

Ze dacht met deze actie applaus te oogsten, maar het werd vooral kritiek.

In 2018 kregen de Nederlanders ‘Temptation VIP’s’ te zien. Bad boy Niels deed daar met zijn Rosanna mee als koppel.

Niels ging daar de ‘temptation’ aan, maar kon ze niet weerstaan. Hij viel namelijk als een blok voor de charmes van verleidster Fabiola Volkers.

Haar deelname aan het programma heeft haar trouwens geen windeieren gelegd: de tegenwoordig Bekende Nederlandse krijgt nog steeds de ene na de andere boeking binnen.

Omdat soms graag gek doet, begon ze onlangs een tweede Instagram-account: Extreme Fabiola. Daarop postte ze een foto waarop te zien is dat ze haar kont laat zien in de supermarkt, met als bijschrift: “Doen jullie ook zo vaak lekker luchtig boodschappen?”

Allicht had ze niks dan lof over haar gepimpte derrière verwacht, maar dat draaide toch een beetje anders uit. “Gatverdamme, hier word je toch misselijk van”, klinkt het onder andere. En nog: “Waarom verkoop je jezelf zo op internet? Het is nergens voor nodig, wil je dat twaalfjarige jongens er iets mee gaan doen?”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More