Zou jij haar herkend hebben?

Lesley-Ann Poppe – en dan vooral haar boezem – werd wereldberoemd in Vlaanderen, toen ze in 2011 deelnam aan het tv-programma ‘Komen Eten’. Daarna werd ze een veelgevraagd model: ook in P-magazine stond ze geregeld te pronken met haar mooi lijf.

We hebben ons het afgelopen weekend van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat beziggehouden met het doorbladeren van papieren P-magazines van weleer. Waarom we dat deden, dat kom je nu vrijdag te weten. In die oude P-magazines vonden we heel wat interessante dingen terug: ook daarover vrijdag meer.

Maar één dingetje willen we je nu al verklappen: in een nummer van 2002 kwamen we Lesley-Ann Poppe tegen, in de rubriek ‘Zomerzot’. Daar verscheen ze redelijk toevallig voor de lens van de P-fotograaf. Ze was toen 23 en studente handelswetenschappen.

En ze verklapt ineens ook nog wat over haar strandmode: “Ik draag altijd een gewone bikini. Een string zal je mij in het openbaar nooit zien dragen, omdat ik een tatoeage op één van mijn billen heb. Die tatoeage is zeer persoonlijk, het heeft iets te maken met mijn vriend, en daar loop ik dus liever niet mee te koop. En om mij een badpak te zien dragen, zal je moeten wachten tot ik minstens 50 jaar oud ben.”

Wat die tattoo betreft: die hebben we jaren later wel gezien, toen LA Poppe haar derrière in Playboy toonde.

Maar goed, zo zag ze er dus in 2002 uit in bikini:

Haar opvallende passage in ‘Komen Eten’:

 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.