We zijn gewaarschuwd, door de zachte winter en het warme weer gaan we weken van lastige wespen rondom onze oren tegemoet.

De volgende wespentaille echter is die van het omhooggevallen rijke soort. Kim Kardashian moeten we niet meer voorstellen, zeker? Zij is het levende bewijs dat je geen talent moet hebben om zorgeloos door het leven te fladderen. Dankzij de nodige injecties, implantaten en een leger aan fotobewerkingartiesten weet ze maar liefst een miljoen dollar per Instagram-foto op te strijken.

Het leven van verpleegster die haar de afgelopen drie maanden uit de naad heeft gewerkt verbleekt met wat de gade van mister West allemaal op een dag meemaakt. Poseren, nippen aan cocktails, kleedjes passen, ijsje eten… onderschat godverdomme het zware leven van een Kardashian niet!

Anyway,  de 177 miljoen volgers moesten toch even slikken bij het zien van de volgende post. 

 “Ik heb dit filmpje net in mijn telefoon gevonden tijdens mijn speciale reis naar Londen vorig jaar om Mr. Pearl te ontmoeten. Ik droeg zo’n korset voor het Met Ball voor mijn Camp-look, maar het korset was die nacht misplaatst en ik wilde niet dat het zo slecht bewaard bleef voor mijn archief, dus ik vloog naar Londen om er nog een te laten maken.”, aldus de realityster.

Gelukkig zijn we niet alleen als we opmerken dat het korset in kwestie iets te fel was aangespannen. Haar lichaam komt enorm onnatuurlijk over (nog meer dan anders) en we zijn verbaasd dat we haar lunch van de dag tevoren niet zien gespat op de muur achter haar.

“Dit ziet er heel eng uit”, “Deze verbeteringen zien er zeer onevenredig uit.” en “Kom op iedereen dit kan niet normaal of comfortabel zijn, stop met het sturen van de verkeerde boodschap naar een jonge vrouw die schade kan aanrichten aan haar lichaam”, luiden enkele reacties.

“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie heeft de absurdste taille van het land?”

https://www.instagram.com/p/CBw_u1HA_uM/

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."