En mondmaskers…

Hevige kritiek over de mondmaskers van Kim Kardashian. Niet dat het Kim wat kan schelen, want de niemendalletjes waren in geen tijd uitverkocht. Kimmeke kwam met mondmaskers in de kleur van het menselijke naakt. Goed bedacht, toch? Op haar website Skims, verkoopt Kimmeke allerhande kledingstukken en attributen, die in huidskleuren alle oneffenheden van het lichaam moeten helpen maskeren.

Weg met tepels die door bloesjes priemen, weg met de lijnen van slipjes in je broek.  Ook goed gevonden toch, die tepeltape? Handig als je als vrouw met babe-aspiraties niet nog een keer van Instagram wilt gegooid worden. Tape over de tepel en je bent Instagram-proof. Kardashian weet er alles van om je ‘kwalitieten’ te verkopen.

Dat tepelgebeuren was voor de social media geen probleem, maar over de mondmaskers onstond er een storm van kritiek. Uiteraard beschouwt men het als not done als je geld verdient op de kap van een crisis, maar het waren vooral de nude-tinten die voor commotie zorgden. “Denkt die nu echt dat zwarte vrouwen echt helemaal zwart zijn van kleur?”, reageert er iemand op Twitter. “Dit is ongepast en ronduit beledigend.”

Euhm, daar moeten wij toch even over nadenken. Beledigend hoezo?

Probeert een mens al eens iets goed te doen, he Kim !?