Kim Kardashian wil geen first lady worden

“Als je verder doet met dat presidentschaps-gedoe, dan scheid ik.”

Laat het een troost zijn, in de Verenigde Staten van Amerika is de politiek en nog groter circus dan bij ons. Met kandidaat Kanye West verliezen we elke hoop in de democratie. De VS is erin geslaagd om het presidentschap te herleiden tot tabloid-niveau.

Zondag hield rapper Kanye West in South-Carolina een emotionele speech die het startschot was voor zijn race naar het presidentschap. Voor zij die het niet weten, West heeft een relatie met Kim Kardashian, de vrouw die van overbodige nonsens big business heeft gemaakt.

En nonsens was ook de speech van West. De rapper had voor de gelegenheid een opzichtig kogelvrijvest aangtrokken en had 2020 in zijn haar laten sheren. Kayne was dus beschermd tegen kogels, maar niet tegen corona, want manlief droeg geen mondmasker. Dat schoot in het verkeerde keelgatje van Kim.

Maar ze verloor helemaal haar ‘shit’ toen presidentskandidaat West – inclusief tranen – vertelde over hun beslissing om niet voor een abortus te kiezen bij hun eerste kindje. “Hij mag stoppen met dat presidentschap-gedoe, of ik stop onze relatie”, was de reactie van Kardashian.”

Achteraf probeerde Kayne West zijn dom vrouwtje uit te leggen waarom hij dat gezegd had. “Hey wijfie, de enige reden waarom ik dat gezegd heb, is omdat ik iets groots nodig had, om de aandacht op mijn campagne te trekken.”

Eindelijk een Amerikaanse presidentskandidaat waar we wat aan hebben!

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More