Vergeef ons, toen we eerst hoorden over de naam ‘Lil Pump’ dachten we dat een artikel zouden schrijven over pompen voor kinderfietsen.

Maar Lil Pump blijkt een Amerikaanse rapper te zijn. Bij het grote publiek werd hij in 2017 vooral bekend om zijn hit Gucci Gang en hij hoort de generatie van mompelende rappers. Talentloze gasten met een halve ijzerwinkel in hun bakkes die hun idiote lyrics op een onverstaanbare manier aframmelen. Een muziekgenre waar voor de verandering de verpakking meer telt dan de inhoud. Wat nog schokkender is, is dat er een publiek voor bestaat.

Toch heeft Lil Pump recent de wetenschappelijke wereld een grote dienst bewezen. Hij heeft namelijk aangetoond dat de mythe dat slangen potdoof zijn direct van tafel kan geveegd worden. Slangen beschikken namelijk over een volledig ontwikkelde binnenoorstructuur. En blijkbaar ook voor een zeer goede muzieksmaak, want onze glibberige vriend beneden kon het niet waarderen dat hij geassocieerd zou worden met klein pompje, dus besliste hij dit duidelijk te maken op een venijnige manier.

“Yo, I just got bit by a snake”, aldus de reactie van de geschrokken rapper tijdens het maken van een videoclip.

Hij postte dan meteen ook zijn wonde op zijn Instagram, kwestie van zijn street credibility van 0,001% te verhogen naar 0,002%.

Er kwam veel reactie van zijn 18 miljoen volgers, waaronder ook van Justin Bieber:  “Bro can’t f**k with snakes.”

Of misschien een duidelijke boodschap om geen levende dieren te gebruiken voor hersenloze entertainment? 

Niettemin was de schreeuw vlak na de beet in zijn hand, in tegenstelling tot zijn muziek, wel duidelijk verstaanbaar.

https://www.instagram.com/p/B4mOBScnZ2h/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."