Het was Viktoria’s droomjob om met kleuters te werken. Alleen heeft ze die job niet zo lang gedaan.

De 26-jarige Viktoria Demeshkina van Yekaterinburg in Rusland was reeds als tienermeid dol op kinderen. Ze sprong dan ook zowat een gat in de lucht toen ze onlangs in de plaatselijke school aan de slag kon als kleuterjuf.

Alleen: de jongedame bracht sommige papa’s het hoofd op hol door haar ravissante verschijning. Dat was een doorn in het oog van sommige echtgenotes van die papa’s.

Svetlana, wiens kleine spruit bij juf Viktoria in de klas zat, ging op het wereldwijde web op zoek naar wat Viktoria zoal uitspookte in haar vrije tijd. En ze stootte toch wel op haar Instagram-account zeker! Ze printte haar vondst uit en trok er deze week mee naar de schooldirectie. “Haar poses en gezichtsuitdrukkingen hebben een seksuele tint die niet geschikt is voor een persoon die met kinderen werkt”, zo vertelde ze, terwijl ze de foto’s toonde. “De manier waarop ze bekken trekt en zich kleedt, kan kleine kinderen op een slechte manier beïnvloeden.”

Helaas voor Viktoria was de directeur het eens met Svetlana en kan ze nu op zoek naar een andere job. Het gaat om deze foto’s:

1

Image 1 of 8

 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.