Klopgeesten treiteren gastheren nu ook via Zoom (trailer)

In 2014 mochten we genieten van de succesvolle horrorfilm Unfriended.

Een griezelverhaal over zes jongeren die op een avond een Skype-gesprek hebben en in real time één voor één het loodje leggen. Maar we zijn nu zes jaar later en Skype heeft een beetje afgedaan. 

De één zijn dood is de ander zijn online-brood. Want de lockdown-hype Zoom Video zag dit jaar zijn omzet ruim verdubbelen. De nooit geziene groei voor het Amerikaanse techbedrijf gaat wel ten koste van goede veiligheids- en privacymaatregelen. Critici klagen onder andere over beperkte versleuteling van videogesprekken, waardoor het relatief gemakkelijk is deze te onderscheppen. 

Maar dat de gratis videodienst ook gemakkelijk te hacken is door demonen, geesten en spoken wordt bewezen door de enge trailer Host. Eerlijk gezegd, het heeft nog redelijk lang geduurd eer iemand uit Hollywood op het idee kwam om munt te slaan uit alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd.

Alhoewel er reeds een film over corona-zombies bestaat, lijkt Host zich meer serieus te nemen en hoopt het hetzelfde publiek aan te trekken als de Paranormal Activity-films.

Het verhaal is even simpel als intrigerend : zes vrienden roepen geesten op tijdens een Zoom-sessie en vanaf dan breekt de digitale pleuris los.

Of de geest zich ook zal transformeren in een neuspeuterende Maggie De Block is nog afwachten.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More